Visste du att… om GynOps kanslichef

Från och med idag, 1 mars, är Hanna Kriström kanslichef på GynOp’s kansli i Umeå.
Som kanslichef kommer Hanna bland annat inneha ett övergripande ansvar för kommunikationen gentemot externa och interna samarbetspartners. Hon kommer också att representera GynOp i olika sammanhang samt ansvara för prioritering och uppföljning av utveckling och löpande underhåll i GynOp-applikationen.

Hanna har en kandidatexamen i Beteendevetenskap med inriktning IT-miljöer. Innan hon började på GynOp har hon arbetat som personlig assistent, undersköterska och kriminalvårdare. Det hon gillar mest med arbetet på GynOp är variationen i arbetsuppgifterna samt möjligheten att träffa nya människor i olika yrkesgrupper. Fritiden ägnar hon åt sina två hundar, två hästar och thaiboxning.